Erhvervsdrivende? Sådan ved du hvornår du bør få rådgivning

Indenfor erhvervsverdenen er det ikke unormalt at der findes mange store kanoner der med garanti selv mener at de ved bedst – og det er måske også en af grundstenene til at komme langt i erhvervslivet at man tror på sig selv, men er det altid det klogeste at gøre? 

Hvis du spørger diverse Konsulentfirmaer derude, så er det værd at tøve en kende før man bare handler ud fra eget instinkt og egen mavefornemmelse – som erhvervsdrivende står man nemlig ofte til ansvar for mange flere mennesker end bare en selv, og derfor er det faktisk oftest en god idé at få rådgivning et eller andet sted fra. 

Hvis du driver et erhverv eller overvejer at starte, så får du lige nogle gode overvejelser med på vejen omkring det at få rådgivning/sparring fra andre og værdien i at vide at man ikke er den klogeste i rummet. 

Hvorfor sparrer man?

Der findes et utal af gode grunde til at mennesker vælger at opsøge sparring eller rådgivning fra andre. Nogle gange omhandler det en mangel på evne til at se- og tænke kreativt, her kan en kreativ sparring eller rådgivning med en anden fagperson være med til at sparke igang i de små grå. 

Det kunne også være at du er hardcore økonom og mangler lidt professionel sparring med en anden talknuser der rent faktisk forstår hvad du mener – uanset årsagen er der meget at hente fra det. 

Men er det ikke helt vildt dyrt?

Man skulle måske tro at sparring og rådgivning med andre fagpersoner nemt kunne løbe op i flere tusinde kroner – men det behøver det faktisk slet ikke at gøre. Der findes utroligt mange fagpersoner derude der brænder for sit fag og gerne tager en kaffe med dig for at blive klogere eller mere informeret på deres felt. 

I forhold til at sparre med andre er det vigtigt at huske at viden er en af de bedste egenskaber at have ude i erhvervslivet og at der findes utroligt mange mennesker der er villig til at betale mange penge for at få del i den. 

Sparring med venner og familie

Hvis ikke økonomien er helt hvad den måske kunne være, så bør du vide at der også er meget god sparring at hente fra venner og familie. Selvom de måske pakker sandheder ind for ikke at såre en kan de stadig i høj grad være med til at åbne for de kreative sluser. 

Categories:

6 svar

 1. Gry J. siger:

  Howdi, Cafehusrum.dk
  Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Erhvervsdrivende? Sådan ved du hvornår du bør få rådgivning, så er det bare utroligt godt skrevet Gry

 2. Alexander H. S. siger:

  Cafehusrum.dk Hejsa,
  Stærkt
  Alexander

 3. Isabella M. siger:

  Hej, Cafehusrum.dk Det sku godt gået – god læsning 😛 Mvh.. Isabella M.

 4. Karla S. W. siger:

  Fedt Fedt fedt fedt! Venligste hilsner fra

 5. Alexander B. siger:

  Cafehusrum.dk – Heja, Det er bare lækkert! 🙂 De bedste hilsner. Alexander B.

 6. Astrid E. siger:

  Hey Cafehusrum.dk Hvor ofte udgiver i nyheder? 🙂 Dbh. Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *