Bliv klogere på karsprængninger

Hvorfor opstår karsprængninger

Helt grundlæggende så opstår karsprængninger når blodkarrene bevæger sig op i det øverste lag af huden. Som de fleste nok ved består huden nemlig af flere ultra tynde lag hud der er placeret ovenpå hinanden. Når disse blodkar transporterer sig op til det øverste lag, kan det altså ses igennem huden. Dette kan for mange være hæmmende at leve med.

Karsprængninger varierer meget i udseende og har derfor meget forskellige størrelser samt farver. De kan eksempelvis være røde eller ovre i det mere blålige/lilla nuancer. Eller sågar nærmest sorte i det. Nogle er ligeledes helt tynde, smalle og fine mens andre fremstår både tykke og kraftige.

Foruden det kosmetiske aspekt i at have disse karsprængninger kan d også forårsage både fysiske gener og andre former for ubehag. Dette sker dog ikke for alle der døjer med dette problem.

Sklerosering

Sklerosering er en internationalt anerkendt og yderst effektiv behandling af disse karsprængninger. Metoden er testet til det yderste og har tilmed været anvendt til behandling af karsprængninger i næsten et helt århundrede.

Siden 1930\’erne har sklerosering kunne hjælpe intet mindre end millioner af mennesker verden over med disse uflatterende og ligefrem generende karsprængninger. Skleroseringsmetoden er dog primært egnet til mellemstore karsprængninger.

Du kan være garanteret at alle behandlingerne er skånsomme samt gennemtestede. De vil udelukkende blive udført af uddannede læger og sygeplejersker med en høj faglighed og mange års erfaring på netop dette specifikke område.

Behandling

Selve behandling giver ingen smertefulde eller alvorlige bivirkninger. Som med så mange andre behandlingsformer kan du risikere at opleve en smule rødme samt kløe de første par dage efter behandlingen. I nogle tilfælde vil der sågar opstår blå mærker, og en form for sorte streger på selve behandlingsområdet.

Sklerosering er en behandlingsmetode, der består af en indsprøjtning. Denne indsprøjtning indeholder enten koncentreret saltvand eller aethoxysklerol. Produktet injiceres med en ganske lille samt tynd nål i de blodkar man ønsker at behandle. Begge væsker fungerer ved at irritere karvæggende og dermed føre til, at disse langsomt ødelægges.

I sidste ende vil dette resultere i at de fremtrædende samt særdeles uflatterende blodkar trækker sig sammen. Dette betyder med andre ord at de ikke længere er synlige eller hæmmende. Uanset hvad bevæg grunden for at få dem fjernet kan være er der med andre ord ingen grund til ikke at få det gjort med denne simple og effektive behandlingsform.

So just go for it!

Categories:

9 svar

 1. Merle O. siger:

  Hey Cafehusrum.dk
  Dejlig læsning
  Venlig hilsen

 2. Rosa H. H siger:

  Heey – Cafehusrum.dk Tak for at dele info om emnet Rosa

 3. Hugo Y. siger:

  Godt gået Cafehusrum.dk
  Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. Med venlig hilsen. Hugo Y.

 4. Emil T. siger:

  Fedt – Cafehusrum.dk Kommer i med en opfølgning? 🙂 Med venlig hilsen. Emil T.

 5. Nohr D. siger:

  Howdi – Cafehusrum.dk Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder Nohr

 6. Lucas B. siger:

  kære – Cafehusrum.dk
  Fedt! 🙂 På forhånd tak. Lucas

 7. Milas I. siger:

  Hej, Cafehusrum.dk
  Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 🙂 Venlig hilsen

 8. Victor U. siger:

  Heej Det er bare lækkert!
  Fortsat god aften, Victor U.

 9. Loui O. siger:

  Cafehusrum.dk – Fedt, Faldt lige over jeres artikel: Bliv klogere på karsprængninger og jeg er virkelig fan. 🙂 Kærligst. Loui

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *