De små magneter til de store ting i livet

En ting du måske ikke tænker over i hverdagen er antallet af magneter, som altid er indenfor en kort afstand fra dig. Magneter er nemlig en helt essentiel del af mange ting i vores verden, uden vi nødvendigvis ser dem. Dette er vi hos Larko Magneter klar over, og vi har derfor specialiseret os i magneter til professionelle, så kvaliteten og tilliden er på plads. Vi vil herunder give dig en idé om, hvad vi kan tilbyde hos Larko Magneter. Men er du allerede sikker på, hvilke magneter der findes, og hvilke du har behov for, så kan du gå ind på vores hjemmeside på LarkoMagneter.dk og tjekke vores store udvalg ud allerede nu!

God kvalitet til de professionelle

Vi anerkender vigtigheden af tillid til de magneter, som du investerer i. Derfor har vi sikret den bedste kvalitet af magneter, som vi med gode råd og vejledning sælter til store som små virksomheder. Kvaliteten betyder, at den tillid, som du putter i os og vores magneter, vil blive holdt 100%. 

Hurtig og god service

Vi har et stort varelager i Danmark, hvilket betyder, at vi hurtigt og nemt kan bringe dine magneter til dig, så du hurtigt og effektivt kan få dem installeret. Derfor er vores respons og kundeservice også hurtig, og vi står altid klar til at vejlede og være behjælpelige, så det ikke er tid du skal stresse over. 

Erfaring og specialiserede magneter

Larko Magneter har været drevet i over 2 årtier, og fokus har altid været magneter. Derfor har vi den rette erfaring til at hjælpe din virksomhed med diverse projekter, da vi har god erfaring med en lang række løsningsmodeller. Derfor har vi også skabt specialiserede magneter, som passer til projekter med specielle modeller. Det kan være magneter med specialmål eller specielt materiale, eller hvis du sidder med specifikke dimensioner for øje. 

Køb vores magneter med god samvittighed

Magneter har haft stor effekt på miljøet såvel som menneskers helbred. Disse kan ikke ses med det blotte øje, men er indvirkninger, som tidligere er blevet dokumenteret. Derfor har vi hos Larko Magneter altid fokuseret på at få de rette certificeringer, så både sundhed og miljø bliver sikret. Vi kalder dette koncept for Magneter Med Omtanke, hvilket betyder, at vores magneter er certificerede, så de påvirker sundhed og miljø på den mindst mulige negative måde. Derudover har vi et etisk regelsæt, som vi følger til punkt og prikke for at vi fortsat stolt kan sælge vores magneter. 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *