Få råd til drømmeuret nemt og bekvemt

Drømmer du om et nyt ur? Et af de tunge drenge? Et af dem, der måske ikke lige er budgetteret med, men som du virkelig har forelsket dig i? Så findes der faktisk råd til hvordan du finansierer det uden at forgælde dig eller tage lån. Et ur er en investering, og et godt ur koster penge. Men du skal ikke alene se det som penge, hvis du køber et designerur. Du skal netop se det som en investering, der over tid formentlig kun bliver mere og mere værd. Sådan er det nemlig som oftest med designerure som Rolex, Tag Heuer og Omega. De stiger i værdi, og derfor er det heller ikke alene en dum beslutning at købe et designerur – tværtimod. 

Køb dit ur på afbetaling 

Har du forelsket dig i et ur, kan du faktisk købe det meste på afbetaling nu til dags, og naturligvis gælder det også, at du kan købe ur på afbetaling. Og inden du får kaffe galt i halsen eller tænker, at det må være en fælde, så læs lige videre. Det er det nemlig ikke. Der findes mange forskellige måder at finansiere sit dyre urkøb på, og har du pengene, kan du naturligvis blot købe det, som du vanligvis gør med dine køb – kontakt eller på kort. Har du ikke pengene lige nu, og er du for utålmodig til at spare op, så findes der også råd for det. Du kan nemlig købe dit ur på afbetaling langt de fleste steder. Det er både sikkert og nemt, og på den måde har langt de fleste råd til det ur, de drømmer om. 

Der bliver naturligvis taget hånd om alle de ting, der skal tages hånd om, så du som kunde er sikker i din måde at købe på. Heldigvis findes der forskellige typer lån, der kan tilpasses lige netop din økonomi, så det hele spiller sammen. 

To forskellige lån

Hos Swisstime er der forskellige lån, alt efter hvad du har brug for. 

Basislånet er et lån, der løber fra 12-250 måneder, og her kan du låne helt op til 250.000 kr. Det betyder altså, at du både har mulighed for at låne et ret højt beløb og samtig fordele udbetalingen over rigtig mange måneder alt efter, hvad der passer din økonomi bedst. 

Det andet lån tilbyder at låne færre penge og til færre måneder, men til gengæld er det helt og aldeles rentefrit. Det betyder, at du kan låne op til 75.000 kr., som du kan betale tilbage over 12-23 måneder. 

På den måde har du som forbruger mulighed for at vurdere, hvad du har mest behov for og samtidig hvornår du føler, du kan betale tilbage, hvor hurtigt og hvor mange penge, du har brug for at låne. 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *