Brug for at tage til psykolog?

Hvad kan en psykolog hjælpe dig med? 

Du kan stille dig selv spørgsmålet, men også reflektere over hvad du ville få ud af at gå til en psykolog for en periode. Du kan besøge en Psykolog København

Stil dig selv spørgsmål som: er målet at håndtere et pres du oplever i hverdagen? Er der tanker og følelser som er svære for dig og som fylder alt for meget? bare rolig, vi kan lære at arbejde med dem, så det bliver lettere at leve i nuet!

Hvad er forskellen på en psykolog og en ven? 

Er det ikke bare bedre at sige til sine venner at man ikke har det godt? Hvorfor er det bedre at tale med en psykolog? Jo ser du, forskellen mellem en ven og en psykolog er at venner er gode at have og ser vores problemer udefra. Det kan være svært altid at bede sine venner om hjælp og især hvis man gentagne gange har brug for sine venners støtte kan det for nogle virke opslidende på et venskab. Dette er ikke for alle, men en god måde at undgå dette scenarie kan være at få hjælp hos en psykolog. En psykolog er ikke bange for at konfrontere dig med, hvordan din adfærd holder dig fast i et ulykkeligt mønster. Derfor er det bedre at tale med en psykolog om det du oplever for tiden. 

 
 Grunde til at du skal gå til en psykolog

1. Du vil helst undgå at konfrontere dine venner om dine problemer

2. Du har tankemylder, frygter fremtiden eller døjer med angst. 

3. Du er stresset både fysisk og psykisk og du presser dig selv meget hårdt

4. Du har et traume, ikke nødvendigvis behøver du at have være udsat for noget alvorligt, men du kan også have traumer eksempelvis hvis du har været udsat for mobning. 

5. Du sover dårligt om natten, du tænker og tænker. 

6. Du vil gerne udvikle dig selv som menneske. At arbejde med sig selv og have nogle værktøjer at arbejde ud fra, vil være en kæmpe fordel at have med sig resten af livet. 

7. Du er enormt påvirket af coronatiden, føler dig ensom eller savner generelt nogle at tale med det om. Du føler dig begrænset og mangler hjælp til en struktureret hverdag. 

Hvis du er interesseret i at få hjælp hos en dygtig psykolog, vil jeg råde dig til at besøge en af de dygtigste i København

God fornøjelse!

Læs også Har du brug for en psykolog at tale med? hos spisebar15.dk.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *