Guide: Sådan rejser du sikkert under covid-19 pandemien

Indholdsfortegnelse

Vi kan ikke komme uden om, at noget af det man har længtes efter den alt ødelæggende covid-19 pandemi, som stadig raser uden i verdenen, og i den grad også fik tag på folks rejsevaner, er at rejse. Danskerne elsker at rejse, og vi plejede at gøre det i stor stil både i skolernes sommerferie eller i vinterhalvåret, når man bare har brug for sol og varme i de triste, kolde danske vintermåneder, som kan virke en anelse deprimerende.

2020 blev året hvor alt blev sat i perspektiv for os alle sammen. Vi skulle pludseligt isoleres, og hele vores eksistensgrundlag blev revet væk under os. Når det var værst, kunne man rigtigt sidde med sine egne tanker og drømme sig langt langt væk, og det forstærkede i den grad også rejselysten. Der var jo bare det ene problem: At rejse som vi sidestiller med det at leve et godt liv, var bare ikke en mulighed mere. Verden var lukket ned, og folk strandede endda rundt omkring og kunne ikke komme hjem.

Mod bedre tider

Heldigvis er ovenstående fortid, og verden er ved at få sit tag på pandemien, og det har også gjort at det er blevet lettere at rejse ud i verden igen. Det er dog bare vigtigt man finder sig et pålideligt rejseselskab, hvis man ønsker at rejse, og der kan jeresferie.dk være behjælpelige, hvis rejselysten skal stilles. 

Det er så ekstremt vigtigt for jeresferie.dk at deres gæster føler sig trygge ved at tage afsted, og derfor har jeresferie.dk lavet særaftaler med deres leverandører omkring afbestillinger. Følgende er gældende på rejser til Tjekkiet, hvor der er fri afbestilling til 10 dage før afrejse, og du skal først betale 10 dage før afrejse til jeresferie.dk. Ved andre destinationer end tjekket gælder det at der er fri afbestilling til 30 dage før afrejse, hvor du først skal betale 30 dage før afrejse til jeresferie.dk. Skulle det værste ske, og bliver din rejse aflyst gælder det altså at du får alle dine penge retur, hvis du ikke kan komme afsted grundet covid-19 pandemien.

Vi kan ikke komme udenom at Covid-19 har ramt Verden og ingen kan sige hvordan situationen ser ud om bare et par måneder.

Jeresferie.dk er medlem af rejsegarantifonden, som også er jeres sikkerhed for at rejseselskabet har en blåstempling på at være seriøse, og hvor man i den grad kan regne med at alt går efter bogen som det skal.

 

Du kan læse videre i artiklen 3 gode grunde til at tage på ferie med JeresFerie.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *